Феновете на Дара могат да отдъхнат спокойно, защото ще имат възможността да продължат да я гледат в ефира на bTV, дори и след края на „Денсинг Старс". По всяка вероятност тя ще се завърне наесен, тъй като ще преподпише договора си като треньор в „Гласът на България“. Новият 11-и сезон стартира през септември, а заедно с нея ще е и Мария Илиева.

 

И двете певици се бетонираха в bTV поне за година напред, благодарение на „Денсинг Старс". Запознати издават, че Дара е била на кантар за „Гласът", понеже е била треньорка там вече 3 сезона, а в шоуто членовете на журито често се сменят. Танцовото състезание е било нещо като тест за младата певица. От представянето й на паркета зависело дали телевизията ще й предложи договор за есента в „Гласът на България”. В bTV не се интересували толкова от умението на Дара да танцува, колкото от зрителската подкрепа, тъй като същите зрители, които сега изпращат есемеси за нея и партньора й Джими, наесен най-вероятно ще седнат да я гледат и в музикалното предаване. Певицата още от първата вечер изпъкна като любимка на публиката, което е в неин плюс за оставането й в телевизията. Тя най-вероятно вече има оферта за нов договор за „Гласът“, тъй като снимките на предаването започват още през лятото.

Журито пък се уточнява доста по-рано.

 

Другата сигурна участничка в шоуто за певци през есента, е Мария Илиева  Тя направи своя дебют там миналата година, след като с години се изявяваше основно в Нова тв в предаванията на Маги Халваджиян. В момента обаче там няма подходящо място за нея и затова „Гласът на България“ се явява идеална трибуна за изява и поддържане на имиджа й.

Миналия вторник тя избра „Денсинг Старс” за сцена, на която да представи за първи път своята нова песен „100 причини” и да обяви предстоящото си турне в страната. Очаква се през есента да има и голям концерт в София, който все още не е обявен, но най-вероятно се планира. За да го рекламира, звездата ще има нужда от солиден гръб като bTV, така че и трудно ще откаже оферта да продължи участието си като треньор в „Гласът".

 

За Дара това ще бъде четвърто участие в предаването в ролята на треньор, а за Мария – второ.

Източник: Уикенд