Пам Велидис напусна доброволно „Ергенът“ и остави противоречиви впечатления в предаването. Някои я съжаляваха, а други я мислят за злобна заради въпроса към Айлин, с който й лепна етикета, че е лека жена.

Всъщност Пам се е превърнала досущ в Айлин след участието си в „Ергенът“. Най-после води редовен сексуален живот и се чувства щастлива.

„Глиган Пешев“, както Елисавета наричаше Пам, имала много ухажори, след като вече е известна. Постоянно получавала покани за секс и един куп писма от най-различни мъже.

Първоначално Пам отвръщала на някои, но вече си има сериозен приятел и прави секс само с него. Есеистката в момента е лудо влюбена.

Оказва се, че Пламена, както е истинското й име, успя да докаже тезата си, че не е необходимо да си слаба жена, за да поиска един мъж да прави секс с нея.

Още преди „Ергенът“ Пам е имала активен сексуален живот. Тя разкри в шоуто, че е имала гадже, което й изневерило с по-слаба и красива жена, която била нейна приятелка.

Пам Велидис твърди, че има хранителни проблеми и изглежда така заради тях. Все пак полага усилия, защото преди години е била около 200 кг., в „Ергенът“ беше около 130 кг., а сега е още по-надолу!

Източник: Уикенд, Crimesbg.com