Лъчезар Чоткин, който триумфира в шестия сезон на „Хелс Китчън“, остана неприятно изненадан от последните действия на своята годеница. За да привлече вниманието и да се изкара красива, Камелия Маджарова се превърна в абсолютна лъжкиня.

Кулинарното предаване се оказа повратна точка в живота на Чоткин. Той спечели 100 000 лв. от него, но едновременно с това се запозна и сгоди за Ками, която също участва в шоуто. Малко преди края той й предложи брак и тя прие.

Към днешна дата обаче Чоткин най-вероятно вече съжалява за избора си на булка. Камелия се оказа „кифла“ и половина, след като се впусна да лъже най-нагло в социалните мрежи. Благодарение на компютърните си умения, тя се е преобразила в социалните мрежи. Сменила си е лицето, което изглежда значително по-слабо, а и е „свалила“ 25 кг.

Според запознати Чоткин не одобрявал тези изкуствени разкрасявания на годеницата си, които са само за пред хората. Неведнъж я съветвал да спре да лъже последователите си, но тя отказвала да приеме мнението му.

Освен това го разочаровало и разглезеното й мислене по други въпроси. Ками държала да се омъжи на морския бряг и ако не е там, не искала и да чуе за сватба. За Чоткин било шок, че за нея по-важна е сватбата, отколкото самия брак.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com