Месец февруари по традиция е първият месец от всяка година, в който телевизиите започват да набират скорост с развлекателните предавания, които стартират. В България обаче тези предавания по-скоро натоварват, вместо да развличат.

Би Ти Ви отново ще заложи на „Ергенът“ като основно оръжие за печелене на рейтинг. Това риалити стана хит преди година, но този път се очаква да бъде пълна боза. Нико Тупарев и Радо Тушев отново са заложили на скандалите, с което ще отблъснат публиката, както направиха с „Биг Брадър“, поради което това шоу вече е мъртво.

Другото оръжие на БТВ се казва „Сървайвър“. Миналият сезон беше пълен провал като рейтинг и затова е изненадващо, че шоуто оцеля. Този път продуцентът Евтим Милошев е махнал Владо Карамазов и това е надеждата му за рейтинг.

Нова телевизия пък ще отговори с „Като две капки вода“. Повече от десетилетие това шоу тероризира българския ефир, но продължава и продължава. Какви ли не некадърници се изредиха през него, но Маги Халваджиян някак все оцелява. Как го прави, при положение че предаването за имитации се изтърка още преди 5 години, не се знае.

„Хелс Китчън“ е другият кошмар на Нова ТВ, с който ще се бори конкуренцията. Гнусните гозби на шеф Ангелов и компания отново ще заемат място в родния ефир, което е кощунство.

Източник: Ретро