Добра новина за почитателите на Натали Трифонова – голям е шансът да я гледат отново догодина в „Денсинг Старс“, но този път не като състезателка, а като водеща на танцовото шоу.

bTV сериозно обмислят нов сезон на завърналото се след десетилетие отсъствие от родния ефир предаване, а сексапилната блондинка е смятана за фаворит като негова бъдеща домакиня поне на този етап.

 

Натали успя да докаже, че освен да се разхожда с уверена стъпка пред картата на България, съобщавайки прогнозата за времето, може да владее успешно повечето танцови стъпки, които обикновено се учат в продължение на години. Тя успя да спечели много фенове в танцувалното шоу и поне за момента се очертава като най-добрият избор за водещ на следващия сезон. За никого не е тайна, че зрителите не останаха никак доволни от избора на водещи на отминалото преди дни пето издание на „Денсинг Старс“ у нас.

 

Краси Радков успя да събере значително повече негативи от Алекс Раева, но пък и тя не може да се похвали с кой знае какво одобрение от зрителите. Освен това макар и двамата да получиха популярността си от ефира на bTV, отдавна се смятат за лица на конкурентната Нова тв. В този ред на мисли ще е най-добре медията да спре избора си върху други водещи за следващия път.

 

За петте сезона на „Денсинг Старс“ у нас, танцувалното шоу е било водено от цели 9 души – петима мъже и 4 жени, изключвайки жената на Радков – Станислава, която напоследък е като залепена за него и стана лице на специален проект към шоуто. Единствената, която е успяла да се задържи като водеща на шоуто в два поредни сезона – третият и четвъртият, е Алекс Сърчаджиева.

 

За момента не е ясно кой ще е партньорът на Натали за следващия шести сезон, но е ясно, че тя е почти сигурна наследница на Алекс Раева. Факт е, че блондинката открай време е любимо лице на медията и пасва на почти всички нейни формати – като се започне от сериозните сутрешни блокове, мине се през спортните и светски теми и се стигне до актуалната й ситуация с танците. За момента медията все още не е съобщила категорично дали ще има шести сезон на „Денсинг Старс“, но съдейки по рейтингите ще е странно, ако това не се случи.

 

Бляскавото шоу пожъна огромен успех и освен, че стана една от най-обсъжданите теми в страната, то се превърна и в една от най-гледаните програми в родния ефир. За целия период на излъчването му аудиторният му дял е бил 27.5% - в общи линии може да се каже, че всеки трети човек пред телевизора у нас е гледал танцовото състезание във вторник вечер. За сравнение „Ергенът“ – най-коментираното предаване на телевизията, е гледан едва от 24.1% и отстъпва с 2% от Нова тв в същия часови пояс. Въпреки това вече тече кастинг за моми за следващия сезон.

Източник: Уикенд