Пианистът, който влезе в ролята на новия Ерген, здраво загази. Той очакваше да види интелигентни и красиви момичета, а не видя нито едното, нито другото.

Евгени Генчев остана разочарован, когато видя едни и същи физиономии, нацапани с грим. Повечето от жените даже не можеха да разговарят смислено, което за музиканта би било фатално, защото той започна предаването със заявката, че иска умна жена до себе си.

Габи от Пловдив например е типичната „кифла”, която смята, че с джуки и изкуствени цици ще впечатли някого. Същото важи и за нейната „близначка” Симона Стоева от Варна.

Други пък направо плашат с външния си вид. Евгения от София например е трябвало да посети пластичен хирург преди шоуто, но не го е направила и резултатът е налице.

Пламена от Бургас пък е трябвало да се подложи на сериозна диета, преди да се появи в национален ефир, но не го е сторила. Затова сега изглежда нелепо да се състезава за сърцето на мъж, който е с 30 кг. по-лек от нея.

Визията на девойките не е най-лошото. За пореден път се виждат претенции, които не са подплатени с нищо. Искат мъжът да е богат, но в същото време те не предлагат нищо. Нито външността им е нещо особено, за интелект да не го говорим. Само самочувствие без покритие.

Горкият Евгени! При този избор надали ще се ожени, макар да се говори, че се е влюбил. И да е така, няма как да е нещо сериозно.

Източник: Crimesbg.com