Божана Кацарова, която напоследък не пропуска възможност да се изявява в тв реалитита, изрева, че престоят й в Доминикана покрай участието й в „Сървайвър“, й е донесъл здравословни проблеми.

 

Заради стреса и глада, на които била подложена, развила инсулинова резистентност и изгубила цикъла си в продължение на четири месеца. Само в рамките на седмица след завръщането й у дома, добавила 12 кг. към теглото си. Ставала с мисълта за храна и постоянно се тъпчела.

 

Божана Кацарова: Гладът и стресът в „Сървайвър“ ми докараха проблеми с инсулина и цикъла

На всичкото отгоре отпразнувала 34-ия си рожден ден в гипс и необвързана. От думите й става ясно, че наскоро е отхвърлила оферта за участие в нов тв сериал.

 

Счупила си левия крак на 16 юли на плажа в Созопол, след като стъпила накриво. Отначало дори не разбрала какво се случва и продължила да ходи, но след това положението станало страшно и изпитала режеща болка. Наложило се дори да бъде подложена на хирургическа интервенция, която продължила цели 5 часа.

 

Не крие задоволството си от това, че най-после е успяла да спре цигарите – нещо, което от отдавна се заричала да направи, но все не намирала мотивация.

След като към момента няма мъж до нея, Божана отбелязва, че си гледа кефа и иска да е щастлива.

Източник: Уикенд