Боряна Лекова е първата, която Евгени Генчев обезчести по време на снимките на предаването „Ергенът“. Това, разбира се, е останало скрито от зрителите, защото продуцентите решили да не злепоставят Боби и пианиста.

Всъщност музикантът имал право да кани в квартирата си определен брой жени, ако пожелае. Първата, която избрал, била именно Боряна.

Той я намирал за най-секси от всички участнички заради безумно дългите й крака. Затова побързал да й се нахвърли сексуално и набързо преспал с нея. Малко преди това всички зрители видяха, че я пробва дали го възбужда с целувки на диванчето в градината.

Евгени обаче се отнесъл с нея като с евтина уличница. След секса тотално я забравил и накрая изобщо не си и помислил тя да спечели.

Според пианиста Боряна ставала само за секс и не била жена за него. Това дълбоко я обидило и тя била категорична, че не иска да вижда Евгени и на снимка дори.

„Той се възползва от мен. Мислех, че е свястно момче, а след като преспахме, повече не се сети за мен“, оплака се Боряна.

Евгени и до днес не отрича, че Боряна най-много му е харесала визуално, но не видял нищо общо в характерите им. Затова решил, че нямат бъдеще.

Източник: Crimesbg.com