Истинската победителка в „Ергенът“ се оказва момиче, за което никой не е писал досега, че ще спечели. Това е Айлин Бобева, която е била забелязана с Евгени Генчев само преди месец.

Двамата са били видени от очевидци в концертна зала, където са били прегърнати и облечени официално. Изглеждали са като истински влюбени.

Говори се, че Айлин дори сравнявала пианиста с бившия си. А той не е кой да е, а чалга певецът Мехмед Гогов, известен като Меди.

Шампионката по карате била много по-щастлива с Евгени, отколкото с рома, тъй като с Меди всичко било само секс, докато сега била истински влюбена.

Засега от това, което е излъчено по телевизията, не изглежда Айлин да е фаворитка за сърцето на Евгени, но очевидно по-нататък успява да го спечели с някой женски прийом. Това със сигурност е било голям удар по Валерия, с която са много близки в имението.

Айлин има много почитатели сред зрителите на „Ергенът“ и това се вижда по скока на последователите й в социалните мрежи. Най-интересното, което вълнува хората, е произходът й.

Всъщност името на красавицата е турско, тъй като баща й е от етническите турци в България. Майка й е българка. Относно религията, Айлин споделя, че не е избрала нито християнството, нито исляма, защото за нея Господ е само един.

Източник: Crimesbg.com