Тя е сред по-незабележимите участнички в "Ергенът" и ако случайно изпъкне на преден план, то това ще е или заради сълзите, които не спира да рони, или заради сладникавите любовни стихчета, или заради големите си очи (опа - балкони).

Да, това е Милица Гацева от "Ергенът", която е едва на 26 години, но според зрителите това е невъзможно, защото им изглеждала далеч по-възрастна и зряла. Не това е темата обаче, а огромната разлика между Милица на екрана и Милица в родния й Бобовдол.

Оказа се, че скромната и свита девойка, която се показва пред Евгени Генчев, е прочута и то отдавна сред жителите на Бобовдол. Но не с това, което първо ще си помислите, а с факта, че се цанила за онлайн съветник по всевъзможни житейски въпроси.

Да, същата Милица, която изглежда неуверена и не особено оправна сред други 25 жени, като по-скоро обича да се свре в ъгъла и да си кюта кротко, раздава акъл наляво и надясно.

"Жените не трябва да бързат и да се хвърлят в авантюри, а първо трябва да разкажат за мъжа на своите приятелки. Мъжете пък да се направят на бедни, за да проверят чувствата на жената", ръси бисери Милица, все едно топлата вода открива.