Бившият футболист Благой Георгиев прибави престижна титла към витрината си, но тя е първа след края на футболната му кариера. Джизъса е новият шампион на „Сървайвър“.

Някогашният национал триумфира, след като получи най-много гласове. На второ място остана Ермина Боянова. Трети се нареди Данаил Стоянов.

Голяма тежест за победата на Благо в гласуването изигра фактът, че той изкара цялото шоу с боси крака. Цели 3 месеца препускаше през трънливи местности без обувки.

Победата носи на Благо Георгиев награда от 150 000 лв. Те ще бъдат прибавени към хонорара му за участие, който е цели 300 бона. Така Благо си тръгва от това предаване с цели 450 000 лв. по-богат.

„Сървайвър“ донесе много пари на Благой, но и му отне брака. Полина го напусна по време на сезона, обвинявайки го в женкарство заради флиртовете му с Татяна. Въпреки това Благо си тръгва от шоуто с нова любов в лицето на Мария.

Победих заради вярата и заради моите деца, които искам да се гордеят с мен“, каза Джизъса след триумфа.

Чувството е по-хубаво, отколкото да спечелиш Шампионска лига, защото там имаш отбор,а тук се бориш сам“, допълни още той.

Така финансовото положение на Георгиев рязко ще се подобри, след като през последните години фалира на няколко пъти. Да му е честита титлата „Последният оцелял“ на Благой Георгиев!