Предаването „Сървайвър“ е обладано от лоша енергия и зли сили. Това става ясно от съдбите на някои от участниците след шоуто.

Освен това шоуто имаше рекордно нисък рейтинг тази година, което също може да е вследствие на проклятието. Очаква се предаването напълно да умре за България оттук нататък, тъй като малцина се интересуват от него.

Само преди няколко дни един от участниците в „Сървайвър – островът на перлите“ почина след зверска катастрофа с мотор. Става въпрос за оптика Живко Найденов, който си отиде от този свят едва на 42-годишна възраст. Той участва в предаването през 2008 г.

Година по-късно голяма трагедия се случи в самото шоу. Кметът на Раднево Нончо Воденичаров получи инфаркт и почина.

Предаването отсъстваше доста години от българския ефир. Ту се завръщаше, ту изчезваше. Затова не бива да се подценява, че е минало толкова много време от участията на починалите, тъй като сезоните след това не са много.

Мнозина вече считат, че „Сървайвър“ е преследван от някакво проклятие, поради което се случват трагедии.

Настоящият победител Благой Георгиев бил много вярващ в подобни невидими и тъмни сили. Затова вече бил притеснен за живота си.

Благо Джизъса прибра общо 450 000 лв. от предаването, но влезе в полезрението на проклятието. Дали си струваше всичко това за пари?

Източник: Crimesbg.com