„Биг Брадър 2024” ще бъде губене на време за участниците, както и за зрителите, но за второто вече е традиция. Шоуто този път ще бъде напълно безплатно за всички, които се правят на шутове в Къщата.

Продуцентът Краси Ванков не е предвидил парична награда за победителя. Няма да има хонорари и за участие.

Досега в „Биг Брадър”, където участват неизвестни хора, никога не е имало финансови стимули за участие. Новото обаче е, че няма да има финансова награда и за победителя. Ще има само плакет с надпис.

Такъв плакет досега получаваха победителите във „ВИП Брадър”, но те получаваха и финансов стимул за участие. Докато в „Биг Брадър” нито един участник няма да вземе нито лев.

При тези обстоятелства трябва да си малоумен да искаш да участваш в тази помия, наречена „Биг Брадър”, но въпреки това има доста желаещи. Жаждата за лесна слава, макар и мимолетна, при някои хора е като болестно състояние.

Нова телевизия е причината да не се дават никакви пари този сезон. Единствено екипът на шоуто ще получи възнаграждение, което е нормално, защото хората са на работа там.

От Нова възприемали като голям риск връщането на предаването и затова не искали да дават пари за награда. Това било условието на телевизията, за да допусне шоуто отново в ефир.

Припомняме, че „Биг Брадър” у нас не е имало от 2015 г., когато беше пълен провал. През 2018 г. пък бяха излъчени последните разновидности на шоуто, а именно „ВИП Брадър” и „Биг Брадър: Мост Уонтед”.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com