Краси Ванков май няма да бъде успешен като Нико Тупарев. Това подсказва подборът му на участници за новия сезон на „Биг Брадър“ у нас, който стартира на 8 октомври.

Най-скандално е участието на Рашко Минчев. Уж шоуто ще бъде с неизвестни лица, но точно това лице е познато в интернет пространството. По-лошото е, че е познато на органите на реда.

Рашко е свързван с педофилия и срещу него има обвинения за разпространение на детско п*рно. Това е било по времето, когато все още се е подвизавал като обикновен гей.

В момента той вече се показва публично само в образа на жена, макар и доста грозновата. Името й е Рашия Гранде и същата се опитва да пее, ставайки за смях в интернет.

Рашия е от ромски произход и е голям фен на Преслава. Двете дори имат общо изпълнение на участие.

За да се „сложи“ на Преси, Рашия мрази Галена и я обвинява, че не може да пее. Точно скандалният тр@верс, който само грачи, да обвинява някого в липса на певчески талант, е върховна наглост.

По всичко личи, че Рашко/Рашия ще е сред основните герои в „Биг Брадър“. Той/тя няма работа от години и се издържа чрез богати любовници. Родом е от село Гурково, Стара Загора.

През годините сме ставали свидетели на какви ли не извращения в Брадъра. То не бяха Пеньовци, Тризначки и всякакви подобни недоразумения, но Рашия бие всички рекорди. Хем скандална, хем криминална!

Източник: Crimesbg.com