Емануела е една от на-развратните попфолк певица, ако не и най-развратната. Тя не спира да намира секс там, където другите не очакват.

Така например в момента Емилия Цветкова, както е рожденото й име, се е отдала на плътски наслади с партньора си от „Денсинг старс” Иван Карастоянов. Той е точно типът мъж, който певицата харесва – добре сложен физически и по-млад от нея.

Емануела била тази, която направила първата крачка. По време на репетициите с Иван, докато я пипал по тялото, тя се възбудила така силно, че моментално го награбила. След първото предаване двамата се озовали заедно в нейното легло.

Фолк дивата на „Пайнер” има малко дете, на което дава отвратителен пример с различните мъже, които води у дома през няколко дни. Синът й е само на 9 г. и едва ли разбира защо голи мъже често се измъкват от спалнята на майка му. А ако разбира, още по-зле.

Една от причините Емануела да се запише в „Денсинг старс” била именно да си намери нов любовник. Другата пък била да накара Мартин Николов – Елвиса да ревнува, като я вижда в обятията на друг.

„Нека гледа и се проклина, че ме изпусна. Той и отвратителната му майка така и не ме приеха”, вайкала се Емануела.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com