Най-миловидната участничка в „Ергенът 2“ всъщност е по-развратна от мнозина там. Полина Викторова се прави на божа кравичка, въпреки че в миналото си е правила с тялото си неща, от които се срамува.

Поли е завършила Медицинския университет в София със специалност „Фармация“. Тя е била сред отличниците на випуска, но дипломирането й се оказва трудно от финансова гледна точка.

Днешната риалити звезда не е от богато семейство и за да се издържа в студентските си години, се е налагало да работи. Работата й обаче е сред срамните.

За да преживява като съвсем млада девойка, Поли е работила в стриптийз бар. Тя е била хостеса там, но не е ходила на работа много по-облечена.

Въпреки нощните смени, Поли успява да завърши с отличие университета и да стане фармацевт. Онова, което е трябвало да прави заради дипломата, обаче и до днес я преследва.

В момента Полина се прави на най-добрата в предаването, никога не критикува никого и гледа да се хареса на всички. Всъщност обаче моралната й система е нулева, както и тази на повечето момичета в „Ергенът“. Винаги можеше да работи в някой хранителен магазин, за да преживява, но тя си е избрала да си вее почти голото тяло пред непознати.

Източник: Уикенд