Сцената на „България търси талант” дава популярност, но щом завесите паднат, животът се връща в релсите си

„България търси талант” тази година обещава да е по-пищен от всякога, но тъмната сянка на Слави притеснява зрителите.

Продуцентът довлече чак Дарина Павлова, за да гарантира интерес, звезден блясък и възможности на участниците, но всички знаят нерадостната участ на победителите от конкурсите му.

Който успее да стане член на екипа му, е добре, който тръгне да се оправя сам – остава спомен. Същата съдба имат и повечето победители в другите реалити-програми, но победителите в „България търси талант” не изглеждат особено нещастни!

Първата победителка в тома шоу беше ангелогласната Богдана Петрова, помни kliuki.bg. Сляпото момиче впечатли и жури през 2010, и публика с възможности и кураж. Тя не стана суперзвезда, но има своите участия по клубове, засне три клипа и се кани да обикаля с групата си из САЩ. Най-хубавото около нея е, че е щастливо влюбена в музикант. Двамата споделиха, че само общата им страст е повод да се карат, но очевидно не могат да се сърдят много един на друг. bogdana petrova След Боги, друга певица - Кристиана Арабаджиева спечели Голямата награда на „България търси талант”. Победата й беше оспорвана, защото поне половината зрители изпищяха ощетени – техният победител се наричаше Метин Енимехмедов. Момчето спечели „ферари” при Слави и на някого май не му хареса идеята да му даде още една награда. Криси днес е на 14 години, не я виждаме на голяма сцена, но пък Метин спечели още един танцов конкурс в „Шоуто на Слави”.

Миналогодишният победител – Томас Томов пя в българска опера, готви се за матури и се стяга за абитуриентски бал. Все още не е стъпил в Ла Скала, но парите му се пазят за образование и за да отиде със семейството си в Испания. tomas Всеобщото пожелание е тази година „България търси талант” да роди истинска суперзвезда...с дарба, различна от пеенето.