Мързелът и алчността на Азис са стигнали своите предели. От години той не ходи по участия, защото парите там му се струват мизерни. Същото вече смята и за телевизията.

Както писахме, певецът от ромски произход категорично отказа да се завърне в „Като две капки вода”, но този път като жури. Когато чул финансовото предложение на продуцента Маги Халваджиян, Васко се изсмял. Накрая Маги вдигнал до максималното за жури – 150 000 лв. за трите месеца, в които предаването ще се излъчва, т.е. по 50 бона на месец.

Азис не само не приел офертата на Халваджиян, а напуснал обиден офиса му, считайки предложение от 150 бона за истинска гавра с него.

Изпълнителят на „Обичам те” поискал 1 млн. лв., за да стане жури в шоуто. Разбира се, Маги веднага отказал, при това с насмешка, защото Азис даже не беше добър имитатор, когато се състезаваше като участник, а сега има наглостта да иска такива огромни суми.

Хонорар от 150 000 лв. прибирал Димитър Ковачев – Фънки, а Азис още не е забравил враждата помежду им. Според певеца разликата в класите между двамата е огромна. Той намирал Фънки за посредствен китарист с посредствен глас, т.е. некадърник в музиката.

Припомняме, че през 2021 г. по време на „Капките” Фънки нападна Азис с хомофобски и расистки изказвания. В резултат кралят на чалгата се зарече повече никога да не работи с Димитър Ковачев.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com