Бащата на Айлин от „Ергенът” Ресми Бобев е бесен на щерка си. Според него тя е показала доста лековато спрямо Евгени поведение, което излага цялото им семейство.

Върхът за учителя по карате дошъл с въпроса на Пам към щерка му, който бе излъчен в епизод от миналата седмица. Закръглената есеистка я пита защо възприема мъжете като ходещи полови органи.

Ресми полудял след този въпрос и веднага потърсил сметка на Айлин дали е вярно. Тя отрекла, но той продължил да й натяква, че явно е дала повод за подобни въпроси и как е посрамила целия род.

Айлин е от Пирдоп и всички там се познават. Самата тя го каза на Пам след въпроса й и дори прогнозира реакцията на баща си.

„Връзката ми с баща ми е един косъм. Нали разбираш какво ще стане след твоя въпрос?!”, каза Айлин на Пам.

Ресми бил от по-консервативните мъже, които считат, че жената трябва да си гледа семейството и къщата. Затова много трудно приел, че дъщеря му е модел.

Именно за да я научи да се отбранява срещу мъжете, я научил на карате. Ресми изтръпвал при мисълта, че някой може да поиска секс от щерка му без позволение и затова я обучил като отлична каратистка.

На бащата не му харесвало като цяло това, което вижда от Айлин в „Ергенът”. Според него тя прекалено много се натискала на Евгени и се държала с него като лека жена.

Източник: Crimesbg.com