Асен Блатечки осигури своите Катерина и Борил с впечатляваща издръжка за годината

Асен Блатечки се доказа като най-скъпоплатения актьор с убийствен хонорар, невзиман от родна знаменитост.

Миналогодишният член на журито се завръща отново зад банките на „България търси талант”, научи kliuki.bg. Младият татко обаче ще го направи не просто за престиж и популярност, а за да гарантира високия стандарт на двете си деца.

След като Асен Блатечки напусна окончателно Диляна, а Катерина Горанова още не го е прибрала съвсем, звездата се вижда в чудо. Дамският любимец има за погасяване гигантски кредит, две семейства, а и доста скъпи хобита за поддържане.

asen blatechki

Рекламните договори се подбират, снима се за западни продукции и обикаля с постановки из цялата страна. Това обаче не е достатъчно на Асен Блатечки да покрие всичките си сметки и се принуждава да се занимава с „нетипични” дейности.

Воденето на мероприятия го смущава страшно и сам признава, че се срамувал много като му се налагало да приема подобни оферти. За да не се принизява до обикновено конферансие на разни баровци, Асен Блатечки разчитал на телевизията.

Слави Трифонов не искал да изпусне най-атрактивния от миналогодишното жури и се постарал да му направи предложение, което да не може да откаже. Дългия се слави като не особено щедър с хората си, но и Асен Блатечки не е вчерашен.

След дълго пазарене двамата си стиснали ръцете и се разбрали за бомбастичната сума от 50 бона. Така, докато чака новия телевизионен сериал или дори филм, актьорът си гарантирал няколко месечно спокойствие.

Издръжката на децата му за тази година вече е налице, популярността му е гарантирана от праймтайма на bTV, а на него му остава да конкурира Фънки като секира в журито, за да го наемат и за следващата година.

Слави Трифонов май е станал по-сговорчив, откакто се помири с неколцина от бегълците в името на МЕГА концерта му. Дългия освен това ще домакинства детската Евровизия, благодарение на стиснатите италианци. Нищо чудно хубавите съвпадения да са го направили по-отстъпчив към железните изисквания на Асен Блатечки.