Асен Блатечки е едно от най-големите разочарования в тазгодишния сезон на „Като две капки вода“. Актьорът определено се проваля като жури. Или не взима никакво отношение към дадено изпълнение, говорейки празни приказки, или обижда като каруцар, без дори да се усети.

Преди седмица Блатечки обиди брутално Тома Здравков по време на „Капките“. След имитацията на Тома като Славка Калчева Асен му каза съвсем сериозно, че е грозен. Виждайки, че е сгафил, актьорът побърза да каже, че и той самият е грозен.

Номерът му обаче не мина и за всички стана ясно, че Асен Блатечки е един надут актьор, който си мисли, че може да раздава обиди наляво и надясно.

На актьора му стана толкова гузно, че накрая от всички в журито само той даде пълен брой точки на Тома. Впоследствие зрителският вот и менторите дадоха победата в ръцете на рокаджията.

Зрителите на „Капките“ са направо бесни от обидата на Блатечки към Тома, още повече че рокаджията минава за любимец на публиката. Те определят бившия на Диляна Попова като арогантен простак, който е самовлюбен в себе си.

Грозен или не, Тома дълги години беше пленил сърцето на колежката на Блатечки Албена Михова. Така че с изявлението си за него той обижда и нея, смятайки, че е била толкова време с един грозник.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com