През миналата седмица Къщата на „Биг Брадър“ напуснаха не един, а цели двама съквартиранти – Анджела Ташева, която си изкарва хляба с горещи клипчета за възрастни в интернет и любителката на тютюна – Кристи. И докато втората си тръгна по каналния ред след зрителско гласуване, то Анджела буквално е била изритана от Къщата на Големия брат. Никой от зрителите не се върза на голямата лъжа, че се налага тя да напусне поради здравословни причини, тъй като Анджела се съдра да реве, че си тръгва от Къщата – поведение, което не е присъщо за човек със сериозни здравословни проблеми, налагащи излизането му от риалитито. За сметка на това мълвата носи, че причината е съвсем различна – финансова. Спонсори са поискали тя да напусне риалитито, за да не им петни имиджа, предвид факта, че предлага платена любов.

 

Историята за болестта на скандалната Анджела изглежда доста зле скалъпена и съшита с бели конци. Наперената мадама уж от няколко дни се оплаквала от болежки и я били завели в болница същия ден, в който й съобщиха, че трябва да напусне завинаги Къщата на Големия брат. В тази версия има няколко подробности, които са меко казано странни. На първо място е твърдението, че проблемите на Анджела са от няколко дни, при положение, че от момента на влизането й в риалитито до излъчването на изгонването й бяха минали по-малко от 9 денонощия.

За въпросното изгонване от Нова тв съобщиха още ден преди излъчването му. Тъй като епизодът бе на запис, самото събитие се е случило още по-рано, което означава, че Анджела си е тръгнала максимум седмица след като е влязла в шоуто. За какви „няколко дни“ говорят в продукцията, след като тя е останала зад стените на Къщата именно „няколко дни“? Или е била болна през цялото време, или изобщо не е боледувала.

 

Има и по-голям пропуск в скалъпването на историята, а именно: твърдението, че варненката е била в болница същия ден, в който са й съобщили, че трябва да си събере багажа. Нищо от тези събития не беше излъчено в риалитито, освен самото й изгонване. Който е гледал „Биг Брадър“ през годините, знае, че всяка извънредна случка се заснема подробно и се преекспонира до крайност, за да създаде тръпка у зрителя. Никога досега не се е случвало съквартирант да влезе в болница и да не го сложат на носилка, да не го проследят до лечебното заведение, да не посветят поне половин епизод на болестта му, а понякога правят и извънредни студиа с коментатори, за да обсъждат случая. Защо това не стана с болестта на Анджела? Най-вероятно защото пътуване до лечебно заведение не е имало. То е било измислено като оправдание пред зрителите, за да я изгонят.

 

Самата Ташева реагира красноречиво на новината, че трябва да си събере багажа. Тя пусна звучна псувня не като човек, който се тревожи за здравето си, а като човек, на когото са отнети шансовете за нещо важно за самия него, например победа в риалити шоу, която би помогнала да му излъска имиджа.

 

Според официалната версия брадърката трябва да се подложи на изследвания, които няма как да се направят зад стените на къщата.

Неофициалната информация обаче е, че тя е била изгонена заради оттеглилите се от риалитито спонсори. Както вече стана ясно заради скандалните участници тази година, поне 7 фирми са скъсали договорите си за реклама в шоуто само за седмица. Една от тях дори публично се извини на потребителите си и обяви, че не иска да свързват името си с хората в къщата. Анджела се оказа най-скандална между тях, не само защото си изкарва хляба с неприлично поведение пред камера, и не само заради слуховете, че услугите, които предоставя, не са виртуални. Тя е имала и проблеми с полицията.

 

Както вече стана ясно, през лятото, тя беше заловена напушена зад волан в центъра на София. Покрай този случай се установи, че най-вероятно укрива данъци, защото няма официални доходи, а кара скъпа кола и се е хвалила публично, че прибира по 9 бона на месец само от изяви в порно сайта, в който се снима.

 

Шушука се, че Анджела е била изгонена заради скандалите, в които се е намесвала в близкото минало. Те бяха раздухани покрай влизането й в риалитито на Нова телевизия. Ако не се беше разшумяло за тях, най-вероятно щеше да остане в играта, но пък ако беше стояла далеч от телевизионното риалити, малко хора щяха да се сетят да се ровят в миналото й.

 

Брадърката изживя тежко своята раздяла със съквартирантите.

„Всеки път на мен ми се случват такива гадни неща! Винаги Господ е бил срещу мен, никога не е бил с мен! Това е първото място, на което съм се чувствала приета!“, изплака тя, пожела успех на всички участници и им каза, че ги обича.

Източник: Уикенд