Не крие, че е разочарована от Виктор
Александра Гърдева от риалитито „Ергенът“ наскоро разкри, че с Виктор Стоянов не са заедно.

Освен това стана ясно, че фитнес инструкторът има връзка с блондинката Мария Тарашманова.

Тя споделя, че след като е получила „зелена светлина“, може да разкрие цялата истина за отношенията си с Виктор.
Александра заявява, че двамата не са заедно. При все, че го определя като „приятно момче“ и му пожелава „всичко най-хубаво“, разкрива, че двамата много се отдалечили и усещанията им са се променили. Не крие, че останала много разочарована, когато научила, че той е обвързан.

Александра от „Ергенът“ се зае с ремонта на…

Александра разкрива в излиянието си в социалната мрежа, че сърцето й все още е свободно.
Накрая не пропуска да сподели, че наскоро си е купила нов апартамент и към днешна дата се занимава с ремонта му.

Оказва се, че любовният живот на Александра е бил доста интересен. Преди години заминала за Испания само за да може да е до гаджето си. Връзката им обаче взела да зацикля и те се разделили.

Започнала работа като танцьорка в нощен бар, където се запознала със заможен швед. Впоследствие с него се влюбили и заживели под един покрив. Връзката им продължила шест години и чужденецът изпълнявал всеки неин каприз. В един момент обаче тя хлътнала по българско „спортистче“ и го зарязала.
Въпросното спортистче станало причината, поради която Александра се върнала отново в родината си. За съжаление обаче идилията им била кратка – едва седем месеца.

След това разочарование на любовния фронт, брюнетката отпрашила за Испания, а след това за Франция. Там се запознала с бизнесмен, който притежавал верига пекарни. Отношенията им вървели по мед и масло до момента, в който Александра научила, че води двойствен живот -- оказало се, че мачото имал жена и дете.

Заради множеството несполуки в любовния си живот, Алекс тръгнала на сеанси при психотерапевт. Толкова се захласнала по материята обаче, че се записала да учи психология. Към днешна дата дори е готова да помага на другите да решат проблемите си.
Източник: Уикенд