Алекс Раева предизвика масов смях по време на един от концертите на X Factor

Любопитен и забавен момент от X Factor прикова вниманието. Водещата Алекс Раева се изложи, препъвайки се сама на сцената. След изпълнението на групата 4U, Александра явно толкова много се обнадежди от чутото, че се спъна в собствения си крак и падна на пода пред всички в залата, видя Kliuki.bg. Разбира се, Алекс Раева опита да го изкара като шега, но несръчността й лъсна в пълна степен. Журито и цялата публика избухнаха в смях.

[caption id="attachment_329383" align="alignright" width="300" class=" "]Алекс Раева стана за смях на сцената на X Factor Алекс Раева стана за смях на сцената на X Factor[/caption]

Забавните мигове в X Factor не липсват. Трябва да се отчете обаче и видимият талант на двете водещи в правенето на истинско шоу на сцената. За разлика от "Гласът на България", където Мартен и Вики стоят безкрайно изкуствено и доста скучно, Алекс Раева и Мария Игнатова се справят отлично, като позитивното им излъчване влияе на цялото предаване.

Тази вечер в X Factor се получиха доста противоречия между членовете на журито. Мария Илиева и Заки дори леко се скараха при критиките към представители на техните отбори. Саня също беше строга при оценяването на изпълненията. Този път може би единствено Любо беше малко по-мек с участниците, за разлика от предния концерт.

Излагацията на Алекс Раева развесели всички, но всъщност тя често е разсмивала своите близки с подобни неволни изпълнения.

"Алекс понякога е непохватна, щура, спонтанна, необмисляща нещата, но аз затова я обичам. Жена като нея е мечта за всеки един мъж и се радвам, че аз съм този мъж." - споделя за нея годеникът й диджей Дончо.

Според започнати пък точно тази лудост в характера на Алекс Раева е отблъснала Слави Трифонов. Той харесвал по-сдържани жени, над които да може да властва. Алекс не е такава и може би логично нещата не свършиха добре между тях.