Панайот Кючуков продължава да привлича внимание дори 17 години след култовото си участие в „Биг Брадър“. Животът му не се разви според очакванията и славата не го споходи, но все още е в полезрението на медиите.

Пацо не сполучи в семейния живот. Наскоро се разведе и макар да има малко момиченце за отглеждане, не спира да вършее по дискотеките в Студентски град заедно с чалга певеца Теодор.

Очевидци твърдят, че двамата не пропускали вечер, в която да не забият някоя мацка. Били страшна комбина и успявали да свалят и най-красивите жени.

Кошмарът „Пеньо“ обаче се е завърнал. В един от пиянските запои Пацо си тръгнал с транссексуална дама, която не разбрал, че не е родена жена. Впоследствие, когато узнал, му станало лошо, защото всички спомени от унижението, на което го подложи Пеньо Даскалов през 2006 г., се завърнали.

Припомняме, че в „Биг Брадър“ Пеньо се представи за жена на име Пепи. След това започна да се сваля с Панайот. В резултат двамата се целуваха и опипваха. Когато Пацо разбра истината, се почувства унизен и започна да напада словесно Пеньо, когото мрази и до днес.

Комплексите на плейбоя от Гълъбово на тази тема са огромни и до днес. Ето защо, когато трансджендър му се сваля и не знае истината, адът за него се завръща.

Пеньо пък в момента е далеч от славата и вече се е отказал да бъде известен. Имаше планове за музикална кариера, но направи две песни и всичко свърши. Към днешна дата работи като сервитьор в родния си Чирпан и е изцяло феминизиран.

Източник: Crimesbg.com