Както е известно конкуренцията между Нова тв и Би Ти Ви няма край и двете медии доказват това за пореден път. След като неотдавна „Островът на 100-те гривни“ по Би Ти Ви вкара сред участниците девствения гей Мимо-Гарсия, конкурентите им, са на крачка да вкарат подобен персонаж в „Биг Брадър“. Става въпрос за модела Бо, който спечели зрителското гласуване за кандидат-съквартиранти през първата седмица от провеждането му.

 

Аз съм девствен. В сексуален план е пълен застой“, споделя 20-годишният модел Бо в своята визитка, с която кандидатства за „Биг Брадър". Той е от първата четворка кандидат-съквартиранти, които Нова телевизия предложи за гласуване от феновете на формата. Както вече стана ясно, в продължение на 4 седмици хората ще имат възможност да гласуват за 4 четворки кандидати за участие в риалитито.

Четиримата победители от тези допитвания ще отидат на финален вот.

Който получи най-много гласове, ще стане 16-ият съквартирант този сезон. Останалите 15 вече са избрани от продукцията.

 

Бо спечели гласуването първата седмица в конкуренция с фармацевтка, „безработен инфлуенсър“ и биволар. От вида на момчето личи, че е с неопределена сексуална ориентация. Прилича на момиче, облечен е като момиче, поведението му е като на момиче, но говори за себе си в мъжки род

Не е съобщил в прав текст, че е асексуален, но и не изглежда да има кой знае каква нужда от креватно общуване. По-скоро е интровертен, без особена необходимост да общува с други хора по какъвто и да било начин.

 

Според Бо причината повечето представители на неговото поколение да започват полов живот в по-ранна възраст е стереотипът, че така са „по-готини". Самият той явно не страда от такива предразсъдъци. Станал модел преди 3 години, когато отслабнал. Направил фотосесии за български списания и след това заминал за Сеул.

 

Тази седмица за място във финалната четворка се борят млад милионер, моден агент, козметичка и мениджърка.

Милионерът Георги е на 22 години, роден е в Монтана, но споделя, че „живеейки в Германия, забравил малко българския и му е трудничко“. Това става ясно от визитката му. След това пък се твърди, че всъщност живее в Милано, където имало много възможности, а най-хубавото било енергията на града.

„Не само на града, а... да си млад мъж! Да, аз в момента съм милионер... на 22. Не идвам от богато семейство, аз съм селфмейд", обяснява още кандидат-съквартирантът.

Според него в немския език няма много романтични неща, но в италианския има. Съответно той прави половината си визитка на италиански, отказвайки да я преведе на родния си български, който е забравил.

 

Конкурентът му Иван е от Варна, бил хетеросексуален, но би спал и с мъж, ако някой много му хареса.

Шеф е на модна агенция, категоричен е, че момичетата в много модни агенции са проститутки, макар да твърдят по телевизията, че не са. Лично бил виждал някои от тях как припечелват с платена любов. Момчетата пък се притеснявали да не обърнат резбата, ако влязат в модния бизнес.

Агентът е категоричен, че не модата прави от мъжете гейове – те просто си били такива.

 

Двете жени в четворката, са козметичката Александра, пристигнала от Антверпен заради „Биг Брадър“ и мениджърката Ния, която е на 29 години и твърди, че късно е открила „сладката страна на живота", но й се е отдала напълно. Съдейки от стила на шоуто и по ценностната система на повечето млади хора в днешно време, вероятно тя има предвид, по-малко работа и повече разюздани забавления.

Източник: Уикенд