Улиците у нас опустяваха в началото на 80-те години, когато по БНТ излъчваха поредния епизод на блудкавата романтична боза „Птиците умират сами“.

 

Цяло поколение израсна с благоговение пред очарователния отец Ралф де Брикасар, изигран от красавеца Ричард Чембърлейн. Дори фактът, че актьорът се оказа заклет хомосексуалист не промени аурата му на любимец на жените. Почти четири десетилетия след края на сериала през 1983 г., престарелият актьор се срещна с изпълнителката на главната женска роля – Рейчъл Уорд.

 

За щастие на почитателите си, двамата остаряват доста красиво. Чембърлейн е вече на 88 години и е щастливо омъжен за по-младия с 33 години от него Мартин Рабет. Въпреки това получава хиляди писма от фенки и до днес.

 

Преди време актьорът се оплака, че за огромно съжаление хилядите му фенки все още не могат да проумеят, че той е сексуално безразличен към тях.

Рейчъл пък е само на 65 години, има три деца и не се е снимала в сериали от 2007 година насам. Въпреки това тя продължава активната си работа, на като режисьор и писател.

Източник: Уикенд

 

Звездите от „Птиците умират сами“ се събраха след четири десетилетия и…

Звездите от „Птиците умират сами“ се събраха след четири десетилетия и… - Снимка 2