Актьорът Владимир Зомбори направи изненадващи признания за семейството и детството си.

 

Той призна, че в детските си години многократно е ставал свидетел на лоши отношения между родителите му, които изобщо не се разбирали. Разделили се, но в крайна сметка всичко приключило с щастлив край.

 

За него е пълна глупост, когато двама души, които не се разбират, остават заедно заради детето. Именно то страда ужасно много, виждайки случващото се пред очите му.

 

Звездата от „Вина“ Владимир Зомбори: Израснах в семейство с проблеми

Във филма „Игра на доверие“, Зомбори влиза в ролята на мъж, подлагащ първо на психическо, а след това и на физическо насилие съпругата си – в ролята Луиза Григорова. Откъсва я от работата й и от всички нейни близки, превръщайки я в затворничка в собствения й дом, след като самата тя израства в семейство, в което насилието е ежедневие.

 

Зомбори признава, че в реалния живот е бил в ролята на детето, което страда от разправиите на родителите си.

След 12-годишната раздяла, те отново се върнали един към друг и сега вече са супер щастливи, а той самият е още по-щастлив. Актьорът обобщава ситуацията с думите, че не е толкова страшно, че са се разделили, а това, че отново са се събрали, тъй като оставя добър послевкус.

 

Той е на мнение, че понякога психическият тормоз е много по-тежък от физическия.

Очевидно въпреки лошия пример, с който е израсъл, все пак е съумял да разбере как да се държи с жените, след като към момента е щастливо обвързан с Весела Бабинова.

Източник: Уикенд