Представянето на Мартин Николов – Елвиса, който зае почетното трето място в „Игри на волята 2023“, ще се помни още дълго време. Колоритният ресторантьор и бивше гадже на чалга певицата Емануела, бе най-големият стратег в Резиденцията, Стопанството, Чистилището и край Дивата река, и непрестанно объркваше сметките на конкурентите си. Тук е моментът да разкрием любопитния факт, че в някоя от следващите съботи ще го видим отново на арената в кастинг двубой за All Stars сезона на риалитито.

 

Мартин признава, че изобщо не се бил подготвил за въпросната кастинг битка и никой от тях не знаел кога ще е тя, за да започне тренировки за нея, а и нямал възможност да отдели 2-3 месеца за интензивни упражнения. Тъй като двубоят все още не е излъчен, няма право да разкрива дали е победил или не. Споделя, че много му се иска да участва отново в „Игрите“, тъй като носталгията от миналогодишното му приключение не може да изчезне толкоз бързо.

 

След като преди време бе заявил, че повече няма да участва в риалити формати без хонорар, към днешна дата твърди, че това е било на шега. Допълва, че тъй като още има договор с „Игри на волята“, трябва да се съобразява с клаузите в него и няма да е коректно от негова страна да води преговори с други телевизии, преди да е приключило действието му.

 

Вярва, че ако бе в шестия сезон на риалитито, отново щял да се представи много добре, тъй като гледайки сегашните участници, не ги вижда на много високо ниво коалиционно или стратегически. На този етап никой от тях не му се откроява като ярък образ, индивидуалност или характер, докато в пети сезон нещата стоели по съвсем различен начин.

 

Тъй като е фен на „Игри на волята“ още от първия сезон, следи изкъсо и новия – любопитно му е какви са новите битки и как се представят участниците. Фаворит му е Микяй от племето „Дръзките“ и му стиска палци, тъй като е много симпатичен и дружелюбен мъж. Освен това е силен на арената, а го харесва и като образ. Раду от „Силните“ обаче не му допада, тъй като е чиста проба популист и актьор, който като види камера веднага започва да държи речи.

 

Споделя, че в шестия сезон забелязва участници, които се стараят да му подражават до известна степен. Иска им се да влязат в неговия профил, в образа на героя, който изградил миналата година, но на този етап безуспешно. Все още има доста време обаче и се надява по-нататък в играта да разгърнат потенциала си. Не вижда обаче някой, който да мисли стратегически и да вижда играта по неговия начин.

 

След края на сезона, Елвиса останал в много добри отношения с Денислава – нещо, което е видно за всички, тъй като постоянно обикалят заедно. Макар да били скарани за малко, след като тя леко го предаде, седнали, поговорили и се разбрали, така че в момента са в перфектни отношения. Много е близък с Момчил и Васко, с Виолета също не са врагове. Покрай вижданията им с дъщеря й Дени, се случило да седнат на една маса няколко пъти и си казали каквото трябва в очите, след което си стиснали ръцете. Разбрали се да оставят някои неща зад гърба си, тъй като и двамата са зрели хора и си признали грешките.

 

Има и такива, с които категорично не желае да контактува като Благо Мастагарски и Рълев, с когото се засекли преди 2 седмици преди излъчването на финала и били в добри отношения. След това обаче имали конфликти и преценил, че не желае да го вижда и чува за него.

 

Не изключва възможността някой ден с Денислава да станат гаджета, но подчертава, че за момента са само приятели и се разбират отлично. Признава, че към настоящия момент няма жена в живота му, след като половин година имал отношение с прекрасно момиче, но се разделили, тъй като стигнал до извода, че не е готов за сериозни отношения. След раздялата останали приятели, или поне така се надява.

 

Относно Емнауела подчертава категорично, че тя за него е затворена страница и остава в миналото му като жена, с която е бил. Изобщо не желае да говори за нея, но й пожелава всичко най-хубаво.

 

С бившата му съпруга Гергана, която е и майка на децата му, са в добри отношения, разбират се прекрасно. Отдавна спазват споразумението кой от тях кога да е с децата. Дъщерите им също са добре – голямата заминала да учи в Англия, докато другата е възпитаник на Френския лицей.

 

Случвало се е в някои връзки да е моногамен, но е важно коя е жената до него. Когато е истински влюбен, буквално спира да мисли за всичко друго и тогава остава единствено дамата, която има значение за него, дори работата и приятелите му минават на заден план.

 

Предвид, че вече реагира значително по-спокойно в ситуации, в които преди това е избухвал, смее да твърди, че вече е доста поулегнал. Участието му в петия сезон на „Игрите“ го променило много. Именно там успял да докаже на себе си, че е способен да постигне успехи, дори и само с психика.

 

След участието в риалитито, има личен треньор, с когото провеждат занимания 3-4 пъти в седмицата. Освен това ограничава консумацията на някои храни и напитки като тестено, сладко и газирано. Тъй като вече е на 39 години, внимава с какво се храни. Въпреки това продължава да употребява алкохол и подчертава, че няма безгрешни хора. Пие 1-2 пъти седмично, без да прекалява.

 

Към днешна дата се занимава с шест от заведенията, които притежават. Обича да е сред хората и работата му доставя удоволствие. Тъй като е бохем, заведенията му дават възможност да съчетава полезното с приятното. Обожава партитата и е купонджия по душа. Напоследък не му остава много време за игра на покер, а и отдавна не е пътувал в чужбина за турнири.

 

Вярва, че всичко в този живот се случва с причина и никога не е съжалявал, че се е отказал от това да стане нотариус. Виждайки, че тази работа не е неговото, й обърнал гръб и поел в друга посока, макар да имало идеи да бъде и адвокат. Доволен е, че не практикува правото, тъй като не чувствал себе си като юрист. Убеден е, че е много лошо работата да не те удовлетворява и да я мразиш.

 

Многократно се е замислял да влезе в политиката, но никога не е бил на крачка от това да се случи, защото не го усеща като негова мисия на този етап от живота си. Освен това не вижда политици или партии, с които да има сходни виждания.

 

Като една от най-напрегнатите и рискови ситуации в живота си посочва случката, когато крадци нахлули в дома му и ги обрали, докато те били вътре със съпругата и децата им. Забелязал, че му липсват чантата и часовника едва на следващия ден, когато тръгвал за работа. Случвало се е и да катастрофира в центъра на София, когато бил на 18-19 години, но не било тежко.

 

Като своя слабост категорично определя красивите жени и предполага, че това е причината в момента да няма сериозна връзка. Търси момиче, което хем да е много красиво, хем и много умно и са надява, че все някой ден ще успее да я намери.

Източник: Уикенд