Потребители бесни на Гала, обвиниха я в измама!

Гала може и да изкара късмет да води до пенсия отдавна втръсналото на мнозина "На кафе", но не може да се зарадва на същия успех в частния си бизнес. Иде реч за козметичната линия, която тя пусна преди няколко години на нашия пазар и която предлага кремове, серуми за лице и два вида колаген за пиене. Уж морски.

Именно последният стана повод за гнева на зрителки, които редовно виждат рекламата на продуктите в мрежата, четат и съответно задават въпроси или коментират. Какво е учудването на болшинството обаче, когато се оказа, че коментар към постовете на марката на Гала в нета почти не може да се открие. Защото бива мигновено изтриван, освен ако не е хвалебствен, разбира се.

Един поглед стига, за да види всеки сам колко на брой са позитивните мнения под продуктите й и колко са затритите от нея лично или от админите. Под почти всяка публикация се мъдри по един, два, максимум три добри коментара, които най-често са под формата на емотикони. Думи рядко. За сметка на това обаче, тези на недоволните от цената и качеството са доста повече, но... изтрити.

При все, че Гала продава продуктите си на цени, на каквито можем да си купим такива на наистина класни чуждестранни марки, подобно отношение към хората е недопустимо и дори цинично. "Кой знае в кой селски гараж ги бъркат тия чудесии, не стига, че ги е оценила като чисто злато, ами и ще се прави на интересна с потребителите... Ай, сиктир, ма", възмущават се в нета.