Водещата Лора Крумова мистериозно изчезна от екран и това събуди редица въпроси у зрителите. Един от тях е да не е свалена? Предаването въври всяка неделя по Нова телевизия.

Вместо нея на стола на водещия седна продуцентът на предаването Симеон Белев. Той не пожела да даде обяснение къде е Лора.

Това не се случва за пръв път. В началото на юли отново беше изчезнала.

След края на второто си майчинство, но преди да се появи отново на малкия екран Лора Крумова напусна Нова телевизия по свое желание.

Зрителите в паника: Какво се случва с Лора Крумова?

Тогава тя сподели, че така го усеща и това решение не е от днес. От Нова телевизия не искали да я пускат, не е гонена, не е имала проблеми. Но след като преосмислила как стоят нещата в живота й, решила, че е по-добре да го направи.

Дали в крайна сметка отново не е стигнала до този извод предстои да разберем. Крумова е категорична, че никога няма да избяга от журналистиката. Тя е нейното най-силно призвание.

Блондинката е едно от най-популярните лица на малкия екран. Преди да превземе „На фокус“ водеше съботно-неделния блок по Нова. В още по-далечни времена с Галя Щърбева направиха предаването „Комбина“, което бе изцяло по тяхна идея.

Източник:blitz.bg