Бившият следовател Петьо Петров – Еврото е изчезнал безследно точно както се стопи криптомилиардерката Ружа Игнатова. Този зловещ слух се носи из службите за сигурност, алармира антимафиот.

Малко след като Пепи Еврото се измъкна от арест при акция на полицията и прокуратурата лобистът в Темида изчезна, вероятно зад граница.

 

Зловещ слух: Пепи Еврото изчезна като Ружа Игнатова (ВИДЕО)

Според оперативни данни бившият шеф на Столичното следствие бил напуснал България през Турция, а оттам заминал за Обединените арабски емирства (ОАЕ).

В момента се проверява как Петров е успял да изведе детето си от страната без пълномощно от майка му Любена Павлова.

 

Запознати, обаче, твърдят, че Еврото е потънал в дън земя и дори най-близките му приятели не знаят нищо за съдбата му.

 

Мълвата носи, че може да го е сполетяла съдбата на Ружа Игнатова, която май е нахранила рибите, за да се пресече връзката й с големи босове, намазали милиарди от ментето OnеCoin.

 

Спецченгетата разправят, че с голяма доза вероятност може да се мисли в посока отстраняването на Пепи Еврото, за да се прикрият мръсотии в Темида с купуване на съдии, прокурори и следователи, мачкане на свидетели и поставяне на знакови дела на трупчета.

 

Припомняме, че Петьо Петров – Еврото бе обвинен за принуда, заплахи и използване на записващи устройства без разрешение, но той избяга, преди да бъде арестуван.

 

След акция на ГДБОП бившата му съпруга Любена Павлова заяви в интервю за Антикорупционния фонд, че магистрати и полицаи са получавали пари от Петров във вече бившия ресторант „Осемте джуджета“. Тя определи мястото като „тържище на бъдеще – кариерно и финансово“.

Източник: narod.bg