Хитрата лисица Златка Райкова отново успя да захапе бившия си - Благой Георгиев. Знаем, че блондинката не е от добрите и благородни жени, готови да простят и да забравят - особено ако са били зарязани заради друга. Макар да твърди, че е силно влюбена в новия си - Карен Хачатрян, бившата плеймейтка още таи гняв към Джизъса.

И не пропусна да му го покаже за пореден път като натърти, че синът й - Благой младши няма да става "тъп футболист". Нещо повече - Златка е решила да го прави втори Григор Димитров и отсега го е помъкнала на корта.

С тенис тренировките на малкия се е заел самият Хачатрян, който е добър с хилката, а нищо чудно при пръв удобен случай да запознаят хлапето и със самия Гришо.

"Футболът е за простаците. Неслучайно казват - тоя е прост като футболист. Но виж, тенисът е друго нещо, културна игра. В него има стил, има класа, играчите излъчват интелигентност и финес", каканиже Златка и "сипва" ли "сипва" на Георгиев.

Самият Благой не е отвърнал на хвърлената от нея ръкавица, а и както знаем, той се стреми да е в мир с всичките си бивши. Още повече, че сега засега умът му е зает изцяло с новата булка Полина Спасова, която вероятно скоро ще бъде заплодена от него - по стара традиция.