Златка Райкова не пестяла пророчествата си за Благой и Полина!

Не остана време до сватбата на Благой Георгиев и новата му Полина Спасова, която той набързо оплоди (това отдавна не е новина, а спорт). Говори се, че даже двамата ще се вземат утре в родния на бременната Велинград. Вестта изобщо не изненада вече бившата на Джизъса Златка Райкова, която приемала всичко около Георгиев със смях.

Нещо повече - Златка не спирала да се хили и се превърнала едва ли не в пророк като предвещала на Полито има-няма една годинка с Благой. "Милата! Радвай се сега, че след година максимум, си аут! Благой е болен, не е с всичкия си и просто не може да има семейство. Той не може и да обича, но лошото е, че не обича и себе си", повтаряла Райкова пред общи познати.

След като първоначалният я гняв и наранено женско его се поуспокоили, а и забърса новия си мъж, Златито не спирала да благодари на Бог, че я е отървал от Джизъса. И не само заради безкрайните му забежки, но и заради залитанията по хазарта, където се ошушка като мишка. Добре, че сегашната му Поля е от богато семейство, но то и иначе нямаше да се хване с нея, коментират и познатите му.

Единствено Спасова била толкова заблудена, че вярвала в обичта на Благой и най-вече в това, че ще го промени. Разбира се, всеки, който е с мозъка си знае, че това е абсолютно и тотално невъзможно, но... нек се любят сърцата, нек се раждат деца!