След поредната заплаха „Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле“, отправена към култовия главен редактор на предаването „Съдебен спор“ Жоро Игнатов, той отбеляза, че изобщо не се страхува за живота си. Журналистът, който е и дипломиран адвокат получи тази заплаха от служител на детска градина в Сливен. След като репортажът бе излъчен в предаването миналия уикенд, зрителите се възмутиха, а роднините му са сериозно притеснени.

 

Заплахата дойде, след като Игнатов притисна с неудобни въпроси Генчо Генов от Сливен. В епизода на предаването бе разгледан иск на син срещу баща му, който взел парите от продажбата на наследствени имоти. Момчето Георги Генов е със специални потребности и често е било засичано да проси, както и да рови из кофите за смет. Негови съседи му помагат да преживява като самите те стават свидетели на сериозните обиди и заплахи към главния редактор на „Съдебен спор“. Още по-скандалното в случая е, че действието се развива в детската градина, където Генчо отговаря за поддръжката.

 

„Гледай си работата! Изчезвайте от тук! Чуваш ли какво ти казвам? Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво ще ти се случи?“, започна със заплахите бащата на Георги. Оказва се, че Генчо не му е биологичен родител, а момчето е осиновено.

Съпругата му, е жената, която е отгледала момчето, но е напуснала този свят преди три години и сега Генчо се заканва, че ще изгони сина си на улицата.

 

Жоро Игнатов: Не ме е страх, че ще ми отрежат главата

„Такива пълни боклуци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли сега?“, продължава да ръси обиди арогантният тип. След като Жоро Игнатов го предупреждава, че ще заведе дело за обида, той му се заканва, че ще му отреже главата.

 

Жоро Игнатов го предупреждава, че това е заплаха, публично отправена към него пред свидетели и ще сезира прокуратурата за това. В отговор получава: „Ако имаш възможност… Много си малък, ще те очистя като пиле, бе!“.

 

В студиото Нана Гладуиш се обърна към Игнатов с думите, че този човек го гледал много лошо и това не й харесало, допълвайки, че е наясно, че не си оставя магарето в калта. Запознати издават, че Жоро Игнатов вече е сезирал прокуратурата по случая и Генов е бил разпитан, като предстои да му бъде повдигнато и обвинение. По всяка вероятност Игнатов ще заведе и частен иск за обезщетения.

Източник: Уикенд