Мълвата в светските среди носи, че Женя Джаферович е на нож с водещата на „Игри на волята“ – Ралица Паскалева.

При все, че никой до момента не може да си обясни причините за враждата, тя лъсна в риалитито.

Не е изключено в дрязгите помежду им да е замесен мъж, а е възможно и двете просто да не се понасят, без самите те да са наясно за причината.

Припомняме, че Женя Джаферович блесва за втори път в подобно риалити на малкия екран. Тя взе участие и в третия сезон на „Сървайвър“ преди 14 години, но тогава все още не беше омъжена и участва като Евгения Ангелова. В тогавашната си визитка тя се представи като плувкиня със 78 медала. 

Към днешна дата тя споменава сред интересите си рисуване, полимерна глина, грим, филми, сериали, но очевидно е забравила за плуването. Освен това е видно и с просто око, че в състезанията, включващи плуване, Женя Джаферович се представя далеч от медалистите в този спорт.
 
Очевидно при все, че е изгубила тренинг, не е изгубила навика си да се хвали. Именно това направи силно впечатление на зрителите още при участието й в „Сървайвър“. Повече от видно е, че Ралица Паскалева също е бясна на постоянните й хвалби.

Отборът й успя да спечели в състезанието след тежка битка, но не благодарение на нея, а на двамата мъже – Филип и Валери. Въпреки това Джаферович направи опит да си припише победата, изтъквайки предимството, което беше спечелила за отбора си преди битката. 
Ралица Паскалева обаче не се стърпя и побърза да я отреже, че това предимство отдавна е загубено. Запознати твърдят, че актрисата не понася бившата плувкиня и не успява да скрие неприязънта си към нея дори пред камерите.

Не се изключва възможността Женя да е имала вземане-даване с мъжа на Ралица Паскалева – волейболистът Теодор Салпаров по спортна линия, а и не само. Но това е само в сферата на предположенията. А не е изключено Ралица просто да не харесва Джаферович, без конкретна причина. 
Освен това за никого не е тайна, че към момента Женя е най-мразената участничка в „Игри на волята“.

Зрители недоволстват, че тя непрекъснато е толерирана покрай това, че работи в Нова тв и този факт е повече от дразнещ. Те отбелязват категорично, че не желаят постоянно да слушат нейните коментари и оценки. В този ред на мисли е напълно разбираемо, че повечето зрители не само, че не я харесват, а дори не могат да я понасят.

Масовото мнение на зрителите на риалитито е, че Женя Джаферович е интригантка и ще използва интригите, за да си проправи път към победата. Тя разбира се не мисли така за себе си. Според нея коалициите в отбора се градят на базата на лични симпатии, в което разбира се няма нищо лошо.
Източник: Уикенд

Женя Джаферович бе обявена за най-голямата интригантка в „Игри на волята“