Прави впечатление, че напоследък бившата съпруга на новинаря на bTV Юксел Кадриев – Бонка, направо сияе и сякаш кара втора младост.

 

Макар, че стана баба от страна на втория й съпруг, тя изглежда зашеметяващо. Към днешна дата дамата изкарва прехраната си като съдия в кучешки състезания.

 

Малката Уна се появила на бял свят през пандемичната 2021 г. Бившата съпруга на Кадриев е изключително грижовна към внучката си. Нещо повече - тя дори прекара последния си рожден ден с нея.

 

Жената на Юксел Кадриев кара втора младост след раздялата им

Припомняме, че вторият съпруг на Бонка е 55-годишният Янош Ласло, който също има дете от предишна връзка.

За момента дъщерята на Бонка и Юксел обаче не бърза да се влее в графата на семейните и здраво заляга над уроците. Гостува на майка си при всеки удобен момент.

 

Прави впечатление, че 47-годишната Бонка не прилича на себе си, но в добрия смисъл на думата. Тя направо е разцъфнала. Мнозина дори определят красотата й като рядка орхидея, за която си се грижил с години, докато те зарадва с красивия си цвят.

 

Макар раздялата й с телевизионера да бе последвана от шумно и изпълнено с грозни взаимни обвинения бракоразводно дело, двамата вече са успели да се помирят. Към днешна дата дори са успели да изградят близки приятелски отношения.

Източник: lupa.bg