И 3-те деца, които са осиновени от нея и боса на ВИС Георги Илиев вече са пълнолетни хора. Бившата моделка, която се врече във вярност на бореца от Кюстендил наследи имотите на мъжа си след, като той беше убит от снайперист в Слънчев бряг.

Малко след екзекуцията тя продаде част от наследените активи, а други отдаде под наем или отстъпва за строеж срещу обезщетение. Скорошното бизнесначинание на вдовицата бе строеж на луксозна кооперация на бул. Витоша и то недалече от емблематичния офис на ВИС от създаването.

Миналата година Мая бе неприятно изненада от посолството на САЩ у нас, като й отказаха подновяване на визата й. Дори получи „черен печат“, поради съмнителното финансово състояние, с което се ползва след наследяването на Главния. За нейно щастие, като любител на околосветските пътувания тя е добре-дошла в Лондон и Париж, където има недвижими имоти за милиони левове. Близки споделят, че 3-те й деца, които са осиновили с Георги Илиев учат именно в столицата на Франция.

Преди снайперист да отнеме живота на Главния, той заедно с Мая се решават на стъпката да осиновят две момичета. Те приемат в дома си през 2003-та година Андреа и Криста, които са останали сирачета. Около година по-късно властите официално дават родителски права на Георги и Мая, които до момента са се грижели за децата само за отглеждане.

За съжаление Главния успява много малко да се порадва на децата, тъй като малко след това е убит, а Мая веднага напуска България заедно с малчуганите. По-късно тя решава да се завърне в родината, като същевременно осиновява друго дете – момченце, което кръщава Георги в чест на покойния й съпруг. Към днешна дата и 3-те деца на Илиеви са навършили 18 години.

Клюки свързват Мая Илиева във връзка с варненския гларус Николай Иванов по прякор Шванца. Други споделят, че връзката й с него е била спряна от друг виден гангстер – Христо Асенов Бацата. Освен това приближеният на Главния Бацата решил да накаже Шванца, тъй като той си позволявал да се хвали, че спи в леглото на Илиев и му облича халата. Отнесъл сериозна порция бой и скъсал с Мая Илиева.

Източник: Уикенд