От близкото обкръжение на Жана Бергендорф издават, че е изпаднала в тежка депресия.

 

Напоследък все по-често е започнала да търси утеха в чашката. Изумени колеги на рокаджийката потвърждават, че тя вече наистина не се дрогира, но пък за сметка на това е започнала да пие като руски казак – по бутилка на ден.

 

Заради липсата на ангажименти и приходи в последно време се съгласявала да пее по партита срещу сумата от 200-300 лева. В нередки случаи нямала пари дори да си плати тока. Била загубила всякакъв живец и карала на принципа „Ден да мине, друг да дойде“.

 

Жана Бергендорф спря дрогата, но се пропи

Занемарила е дори външния си вид. Приятелите й са в шок от начина, по който ходи облечена в последно време – шантав стил, който е нещо средно между клошарска мода и грънч. Сякаш току-що е изскочила от казана за боклук.

Макар в нередки случаи дрехите й да били несъчетаеми и неизгладени, тя изобщо не се впечатлявала от това. Твърдяла, че обмисля проекти и изобщо не се интересува от вида си.

 

От нерви започнала да трупа килограми и стрелките на кантара стремглаво са се устремили към 100. И това обаче не я впечатлявало, Жана обяви, че е категорично против диетите. Вярвала, че може да отслабне и от само себе си, ако не живее под стрес. В живота й обаче се случват все травмиращи неща и вместо да печели нови приятели, тя губи дори старите си.

 

В редките случаи, в които се среща с приятели напоследък, винаги си носи пиене в ръка. Вади си шишето от торбата и отпива директно. Приятелите й са сериозно притеснени, че след като е спряла дрогата е отключила друга зависимост – към алкохола.

 

Ако върнем лентата назад не може да не отбележим, че дори любовният й живот никога не е бил лек.

Източник: Уикенд