Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си“ – заплашвала обезумялата Христина Василева любовницата на съпруга си Здравко от „Биг брадър“

Това се случва в 2ч. след полунощ срещу 14 август. Цитатът е от жалбата на жертвата Божена до РУ-Приморско. В такъв случай органите на реда са длъжни да извършат незабавна проверка и да образуват преписка.

Семейство Василеви лъже най-нагло, че двете жени се срещнали случайно и разменили само няколко реплики. Не е истина също, че Здравко е приключил отношенията си с красавицата Божена, въпреки че бил обещал на жена си повече да не се среща  с нея.

Случаят можеше да прерасне в поредното убийство. Посред нощ на крайбрежната алея в Приморско, на съвсем малко разстояние от дълбоките води, без свидетели –възможно беше да има хвърлено във водите тяло.

Здравко въртял любов пред децата си

Връзката между красивата спортистка и гларусът изобщо не била приключила. Вероятно същата вечер са имали и среща, за да прекарат нощта заедно. Но нищо неподозиращата блондинка се оказва, че си чати със съпругата му.

Нападателката я връхлетяла в гръб и започнала да дърпа косата й. Крещяла с пълно гърло:

„К*рво, докога ще се ч*каш с мъжа ми пред децата ми?! Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си!”.

Това означава, че дори невръстните хлапета на Здравко са знаели за аферата му.

Източник: hotnews.bg