Бившата миска Гергана Гунчева смени Нова тв с bTV и към днешна дата води спортните новини там.

За по-малко от месец това е вторият голям трансфер в спортната редакция на медията.

Гергана Гунчева е на новото си работно място от началото на месец август и дори е колежка с бившия си съпруг Петър Бакърджиев. Спортната журналистка е получила доста примамливо предложение от bTV, което веднага приела с охота.

Вероятно си спомняте, че Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев се разведоха тайно. Според запознати двамата обаче са съумели да запазят добрите си взаимоотношения, още повече имайки предвид последния ход на бившата миска. В противен случай не би било възможно да работят в една редакция.

При все, че семейството им се разпадна преди две години, двойката все още се опитва да запази тази новина в тайна от медиите, за да не наранят двамата си наследници – 8-годишния Самуил и 5-годишния Максим.

Близки до бившето вече семейство издават, че инициативата за раздялата била на Гергана, докато мъжът й останал като треснат, научавайки за мераците й.

Прави впечатление, че през последните две години двойката не е качвала общи снимки. Дори и на рождените дни на наследниците им двамата се снимат поотделно.

Последните снимки, на които Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев са заедно, са от 2020 г. Оттогава никой от двамата не е пускал снимки от семейна ваканция или тържества, на които са заедно, както правеха преди.

Припомняме, че двойката сключи брак през 2013 г. в Търговище – родното място на спортния журналист. Бракът им изтрая почти седем години.

Преди Гергана Гунчева, Бакърджиев имаше любовна афера с новинарката Виктория Петрова, но според запознати желанието му да стане родител се превърнало в причина мъжемелачката да го зареже. По онова време Виктория нямала никакви намерения да става майка и да сменя памперси.

Източник: Уикенд

Защо Гергана Гунчева отиде при бившия си мъж?

Защо Гергана Гунчева отиде при бившия си мъж? - Снимка 2