Вероятно от собствен опит знаете, че има хора, които, каквото и да правят, остават незабележими и такива, които са запомнящи се. 

Е, не можем да отречем факта, че Женя Джаферович е от вторите. Особено след участието ѝ в четвъртия сезон на „Игри на волята: България“.

Тя е един от участниците, които най-силно будят интереса на зрителите, а около особата й и представянето ѝ в „Игрите“ задължително се заформят спорове в социалните мрежи.
Макар да не са малко моментите, в които Джаферович развълнува почитателите на предаването, сякаш от два от тях се открояват най-силно напоследък.

Майката на всички интриги
Едно от най-разпространените мнения за нея е, че тя стои в дъното на всички интриги в отбора на Безстрашните. Феновете на „Игрите“ не крият дразнението си от това, че тя е изявен лидер и дълго време ръководеше т.нар. „женска коалиция“.

„Всички мъже от жълтите са мухльовци! Ама големи! Без право на мнение (Джаферович не дава)“, шегуват се зрители. А други са категорични: „Джаферович само ги настройва едни срещу други, единствено се справя с пъзелите – аз не видях досега да е спечелила поне една битка само злослови за всички“ .

Обръщението на Михаела към Безстрашните след напускането ѝ скандализира още повече феновете на шоуто. „Джаферович, ти не спази не една, а много от думите, които си казала и това не смятам, че е достойно. Не смятам, че хора с такъв тип игра заслужават да бъдат на финал“. 

Михаела беше до болка откровена и в обръщението си към Филип и Мирела: „Фифо, надявам се да не се подлъжеш по хора, които до скоро са ти плюли зад гърба и в момента се опитват да те оплетат в техните мрежи“; „Мирела, надявам се да осъзнаеш в някакъв момент, че си една пешка на Джаферович“.

Думите ѝ още повече засилиха разнородните чувства към Жени в социалните мрежи. „Браво Михаела, точно в десетката, надявам се Джаферович, ако има поне малко съвест да се засрами“, пишат фенове. 
„Джаферович съсипа този отбор! А Михаела трябваше да послуша Чакалов, когато ѝ говореше“, категорични са други. 

Разбира се не липсват и коментари в защита на Джаферович: „С нищо не е права....Може да плюете по Джаферович, но тя извади почти всички игри с пъзели, реди добре стратегиите....Оставете злобата настрани и погледнете реално. За Мирела, може и да се съглася...Точно Жени се е доказала в Игрите и никъде не е била в тежест на племето си. Стига злоба“.

Контузията
Моментът, който най-силно разклати общественото мнение за Джаферович бе именно контузията, която тя преживя на Арената. След като рани пръстите си и беше прегледана, Жени се върна, за да довърши играта и да подкрепи отбора си. Постъпка, която трогна мнозина. Още по-впечатляваща бе и реакцията на Супергероите. Поведени от Алекса, те отидоха да помогнат на Безстрашните и в частност на Джаферович, която не можеше да скрие болката си на Арената. Отборът в синьо се разпредели при жълтите и червените играчи и определено накара зрителите да запомнят тази постъпка.

„Само една майка може да преодолее болката и да продължи борбата, независимо каква е! Респект! Респект и към Алекса и другите състезатели, които искрено я подкрепиха“, „Джаферавич много искам да я видя на финал – заслужава го“, пишат фенове. Други признават, че именно тази постъпка е променила мнението им: „Джаферович не е от любимите ми персонажи този сезон на игрите, но представянето ѝ беше достойно! Браво, силна жена“, „Колкото и да не ми е фаворит, колко и да ме дразни, стана ми адски болно за нея, но това, че не се отказва – Респект :)“.

Не липсват и спорове в коментарите: „Интригантството на Евгения....Джаферович трябва да бъде включено като нова дума в българския речник....толкова явно изразено, че чак гнусно“; „Как може да сте толкова лоши хора? Да плюете и да се подигравате на човек който е пострадал, каквато и да трябва малко съчувствие все пак“, призовават фенове.
Дали Джаферович ще стигне до финал предстои да видим. Но от сега едно е ясно – тя ще остане в историята като един от най-запомнящите се участници в предаването.
Източник: Уикенд 
 

Защо Евгения Джаферович се превърна в най-мразената участничка в „Игри на волята“?