Неотдавна бившата синоптичка на Нова тв, която след това стана водеща на спортните новини на БНТ – Нора Шопова съобщи, че съвсем скоро ще стане майка.

Тя е бременна и се очаква рожбата й да се появи на бял свят до два месеца.
Нора Шопова сключи брак с преуспяващия млад юрист Траян Косев преди година. Малко след сватбата им се понесе мълвата, че Нора май е бременна, но слухът не бе потвърден.

Сега обаче благата вест бе съобщена лично от бъдещата майка. Тя дори показа снимка с наедрелия си корем и съпруга й, който я е прегърнал. Кадърът бе допълнен с уточнението, че Нора Шопова е в седмия месец от бременността си. В продължение на месеци водещата криеше старателно деликатното си състояние. За бременността й знаеха само най-близките й хора.

Успя да заблуди всички, че не е бременна, пускайки стари снимки или пък такива, на които бременността не й личи. В началото на юли тя отбеляза своя 30-и рожден ден, но дори и от снимките на партито не личеше, че й предстои да стане майка, тъй като бе заложила на актуалните в момента бели рокли. Така мнозина се заблудиха, че Нора Шопова просто следва модния тренд. Истината обаче се оказа доста по-вълнуваща.

След като стана ясно, че Нора Шопова е бременна с първата си рожба, бе залята от вълна от поздравления. Първата реакция бе от Гери Дончева, която също наскоро стана майка. Тя честити благата вест и подчертава, че именно нея е чакала.
Ирина Тенчева пък не пропуска да отбележи, че в снимките виждала една особена светлина, която не може да бъде сбъркана. Пожелава й леки и красиви бременност и раждане.

След като вече не й се налага да крие бременността си, Нора Шопова разкри как преминава ежедневието й. При все, че вече не ходи на работа, не се е отпуснала, както правят много жени в нейното състояние. Не е изоставила и навика си да спортува, но е заменила тежките тренировки с йога за бременни.

Освен това е заложила на здравословното хранене, разпуска край морето и планината и се старае да си доставя позитивни емоции, каквито подхождат на бременна жена.
Източник: Уикенд

Задава се щастливо събитие в живота на Нора Шопова