След едногодишна пауза в ефира на Нова тв „Забраненото шоу на Рачков” се завръща от есента.

 

Това стана ясно от публикация на комика в социалните мрежи. Постът всъщност е на режисьора на продукцията Кирил Киров, а водещият го разпространи чрез своя канал. „Започваме септември!” – с това е краткото изречение бе обявен новият трети сезон на предаването.

 

„Забраненото шоу на Рачков“ се завръща от септември

Завръщането на „Забраненото шоу" означава, че засега Нова тв се е отказала от другото предаване, което комикът водеше в последната година – „С Рачков всичко е възможно”. Там група популярни хора се събираше в студиото, за да прави всякакви небивалици уж за да е интересно. Всъщност още в началото стана ясно, че е скучно, и че предаването няма да просъществува дълго в родния ефир. Така и стана. От септември телевизията възобновява излъчването на „Забраненото шоу на Рачков в неделната вечер.

 

Актьорът отсега е обявил, че ще подгрява феновете си с турне в няколко града в страната. Засега са обявени дати за Бургас, Варна, Горна Оряховица, Пловдив, Стара Загора и София, но и в много други градове имат желание на видят на живо комика, така че е възможно към списъка да се добавят още представления. Във всяко от тях има специален гост. Засега единственото име, което е обявено, е на Софи Маринова, но вероятно ще се появят и други.

 

Турнето започва в края на август, малко преди старта на новия сезон на предаването по телевизията. „Забраненото шоу на Рачков" досега е имало само два сезона. И двата са излъчени от Нова през 2021 г. – първият – през пролетта, а вторият – през есента.

 

Първият сезон на предаването започна със сериозни заявки, събирайки на една сцена четири супер звезди на родната комедия – Мариус Куркински, Любо Нейков и Краси Радков.

След това обаче нивото рязко падна. Рейтингът не беше лош, но очакванията бяха за нещо

много по-сериозно. Затова телевизията спря шоуто и го смени със „С Рачков всичко е възможно”. Там обаче нещата се оказаха далеч по-зле – до болка втръснали хора правят безсмислици пред камерите.

 

Очаква се от есента предаването на комика да е с обновена концепция, за да оправдае съществуването си. Поне един елемент обаче ще се запази и това е участието на Рафи Бохосян в него. Гласовитият дребничък арменец ще продължава да пее в бенда на шоуто и на практика да изпълнява функциите на ко-водещ.

 

Очакват се нови рубрики и разнообразяване на гостите. Този ход даде резултат в „Като две капки вода" през пролетта. Както е известно, в шоуто за имитации за първи път бяха включени много лица, които не са крайно експлоатирани, като Тома Здравков, Керана, победителят Владо Михайлов, Христо Петков, Димо Алексиев, Ралица Василева и Христо Гърбов.

Източник: Уикенд