Прочутият актьор Николай Атанасов – Шуши вися в продължение на цели 3 часа в инвалидна количка и с болнична пижама край касата на една от болниците в София.

 

Актьорът, режисьор и дългогодишен сценичен партньор на Стоянка Мутафова в култовия спектакъл „Госпожа Стихийно бедствие“ трябвало да плати определена сума за операцията си, но дългото висене било породено от възникнало непреодолимо препятствие.

 

Шуши разказва, че през септември му сменили тазобедрената става, но изпаднал в доста неприятна ситуация при изписването, защото не можел да плати дължимите на болницата 5600 лв. за интервенцията при изписването му – дебитната му карта отказвала да отпусне сумата.

 

За малко да не пуснат Шуши от болница, защото не могъл да си покрие дълговете

След като звъннал в банката станало ясно, че лимитът на картовите му разплащания е 3000 лева на ден, за който обаче не бил предупреден. След като прехвърлил пари от спестовния си влог в разплащателната сметка, обяснил на банковата служителка защо го прави, но поради небрежност или пък заради друго, тя забравила да му вдигне ограничението или поне да го уведоми за него.

 

В крайна сметка негов приятел решил да му помогне с безлимитната си карта, иначе нямало да може да си тръгне от болницата. Към днешна дата легендарният театрал се възстановява у дома, правейки упражнения и раздвижване. Все още не може да ходи добре и се налага да се подпира с патерица.

Източник: Уикенд