От сигурни източници в МИИ научихме, че сивият кардинал, който се разпорежда във ведомството, е Добринка Вичева – близка на т.нар. чичо Петко – баща на Кирил Петков и основен кадровик в сегашното управление.



Добринка Вичева, която е пенсионер от 2 години, но въпреки това е назначена в надзрония съвет на НОИ, ,,коли и беси” в икономическото министерство като началник кабинет, аналогично на Калоян Методиев, който въртеше ведомството при Корнелия Нинова и предходното редовно правителство.



За 45Млв. на каса Татко Петко слага свой шеф на ДК Индрустриални зони

От сигурни източници научихме, че лично г-жа Вичева готви за изпълнителен директор на НКИЗ - небезизвестния Валери Андреев – човекът с многото необяснимо придобити апартаменти точно по времето, когато заемаше длъжността изпълнителен директор в дружеството, в което по същото време работеше и близката нему Добринка Вичева.



Целта е ясна - да се придобие контрол върху една от малкото печеливши държавни компании с над 45 милиона лева по сметките и апетитни имоти за още десетки милиони. Припомняме ви кой е Валери Андреев, Петко Петков и далаверата им с Волаком и европейските средства, свързани отново с Национална компания индустриални зони, Асен Василев и Виолета Лорер.

Източник: 19min.bg