Изглежда новинарят на bTV Юксел Кадриев се готви да зареже телевизионната си кариера.

 

Той разкри пред феновете си, че продължава да записва песни и коледното парче „Let it snow („Нека вали сняг“) е само началото на музикалната му кариера.

 

От две години той посещава уроци по пеене и пиано и именно преподавателките му са го насърчили да запише кавъра на световния хит.

„С моята учителка по пеене Мариета Петракиева един ден репетирахме и се разпявахме. Тя ми каза – защо не пуснеш в социалните мрежи как пееш нещо. Казах си – добре, сигурно ще стане много готино. Оттам всичко тръгна лавинообразно. Получи се добре“, разказва Юксел Кадриев.

 

Юксел Кадриев зарязва телевизията?

Песента записват бързо – само за половин час. На следващия ден снимат клипа, а на по-следващия, продукцията е готова. Видеото набира огромна популярност в социалните мрежи, където е гледано около половин милион пъти само за седмица – нещо, с което дори утвърдени изпълнители не могат да се похвалят.

 

Под клипа на новинаря в Ютуб преобладават положителни и хвалебствени коментари. Много от почитателките на тв звездата са на мнение, че трябва да продължи да ги радва с музикални изпълнения. „Ще има още, бъдете сигурни! Заклет фен съм на „Металика“ и са в плановете, но всяко нещо по реда си“, отговаря Юки, който явно е прочел всяко едно мнение и е харесал положителните такива.

 

Той ще продължи да записва песни и като нищо след време може да се откаже да чете новините по bTV, където често е обект на подигравки и критика заради непрекъснатите гафове, които допуска.

 

„В коледната песен на Юксел Кадриев най-много ми харесва това, че не допуска никакви лапсуси в нея“ – е само една от шегите, които е въртят във Фейсбук по негов адрес. От близкото му обкръжение издават, че той наистина бил много изненадан от успеха на парчето и много се радвал, че отнесе толкова похвали.

 

Юксел сериозно се замислял постепенно да се преориентира към музиката, защото знае, че тв кариерата е до време и няма вечно да е на екран, особено с грешките, които непрекъснато допуска. А изпълнителите вадят много добри пари по време на участията си – поне хилядарка на живо изпълнение, в който и да е клуб…

Източник: Уикенд