След като преди дни всички разбраха, че Глория е показала пътя на младия си любовник Добромир Добрев, който я направи за смях пред цяла България, певицата взе, че го прибра обратно. И това ако не е признак за умствен дефицит, здраве... коментират в нета.

До раздялата се стигна след като близки до младока разкриха как той се смеел на чувствата на Глория и обяснявал, че е с нея заради парите й. А зад гърба й го правел с 20-годишна девойка. "Хлътнала е яко по мен, пък и не е лоша визуално, де. Но най-вече е богата и си живея живота", хвалел се Добрев, което стана и обществено достояние.

Явно не е особено умна: Глория даде втори шанс на Добри, че и го заведе на почивка! (НОВИ СНИМКИ)

И въпреки това баба Гло се хвана на приказките му и му прости. Знаем, че той моментално отиде при нея и започна да усуква и увърта, че това са лъжи, че са глупости. А чалгарката, която явно се чалдисала по него, отново му върза. И не само му върза, ами го и заведе на почивка на море, разбира се, на екзотично кътче.

"Нека му е "зле" на Добрито, ама не е виновен той, а леля му Глория, на която чавка й е изпила мозъка. Но щом е решила, че иска да си плаща за жиг@ло и не й дреме, че той чувства към нея няма, ок. Решението си е нейно, нищо, че се унижава сама и то публично", коментират в нета.

Интересно е какво мисли по темата Симона Загорова и защо не й каже, че се излага?!