Яна Маринова от малка си пада по екстремностите. Това може да се заключи от разказа й, че в тийнейджърските си години е преживяла кошмар, подобен на този, който Дебора от Стара Загора преживя.

Актрисата разкри, че когато е била на 17 г., нейно гадже я е вързало, пребило и дори наръгало с нож. Тя обаче успяла някак да избяга и след това години наред живеела в страх.

Яна съветва всички момичета и жени да не търпят физически зверства, а веднага да бягат от подобни мъже. Тя самата обаче навремето е намерила нещо в един такъв мъж.

Не говори добре за актрисата, че е харесала мъж тип мутра. Именно такива са повечето, които упражняват физическо насилие върху жените, макар да има и изключения.

Умственият багаж на Яна Маринова никога не е бил голям. Тя винаги е обичала покачването на адреналина, затова работи и като каскадьор. Все пак обаче в любовта трябва да имаме повече мозък, за да избягаме от насилниците, които са чисто и просто едни комплексари.

През годините актрисата е показала, че не е от най-умните и мнението й често съвпада с това на тълпата, което не говори добре за нея. Може би затова си пада и по грешни мъже.

Припомняме, че Яна е разведена, но синът й израсна предимно с баща си, което говори доста зле за нея.

Източник: Crimesbg.com