Три месеца - толкова продължи брачната идилия на Благой Георгиев и булката му Полина Спасова, която, както стана ясно, е избягала от него преди дни. Към момента велинградчанката е намерила подслон при своя дружка в столицата и не иска да се чува с Джизъса, камо ли да го вижда. Това разкриха сензационно днес близки до двойката източници.

Ще се разтрогне ли бракът на Георгиев, който е напът да постави нов личен рекорд, се питат потребители в нета. Самият Благой се ошашавил от решението на жена си и се зарекъл, че ще си я върне. А може би тя самата първа ще доприпка обратно, смигват запознати.

Защото се оказва, че Полито май блъфира и прилага възможно най-познатия и изтъркан трик на "пресните" булки. А именно - ако искаш да промениш мъжа си, направи го още в началото, защото после ще е късно.

Истината е, че Георгиев отдавна вече е свикнал да живее според собствените си мераци и представи като не се е променил, защото си е намерил нова жена. Той продължавал да излиза сам или с приятели, да купонясва в барове по нощите и пет пари не давал, че Полина се цупи и мрънка.

Ядосана и адски ревнива (второто с пълно основание), Спасова решила да рискува, да напусне Благо и да му даде урок. "Тя се надява, че на него ще му е гадно и като се сдобрят вече ще внимава какво прави, но едва ли. На тези години и с този опит зад гърба си, Благой си е Благой и такъв ще си остане", убедени са източниците.